Nyheter

nyheter

Holder hender med det 150 år gamle tyske foretaket Wilo!

Fra 5. til 10. november ble den femte China International Import Expo holdt på National Convention and Exhibition Centre (Shanghai).Mens messen fortsatt pågår, har Hien signert et strategisk partnerskap med Wilo Group, en global markedsleder innen sivil konstruksjon fra Tyskland 6. november.

AMA

Huang Haiyan, nestleder i Hien, og Chen Huajun, nestleder i Wilo (Kina) signerte kontrakten på stedet som representanter for begge parter.Chen Jinghui, visedirektør for Yueqing kommunale handelskontor, visepresident for Wilo Group (Kina og Sørøst-Asia), og Tu Limin, daglig leder for Wilo China, var vitne til signeringsseremonien.

Som en av de "50 globale bærekraftige utviklings- og klimalederne" identifisert av FN, har Wilo alltid vært forpliktet til å redusere produktets energiforbruk og takle energimangel og klimaendringer.Som den ledende bedriften innen luftkildevarmepumpe, er Hiens produkter i stand til å oppnå 4 andeler varmeenergi ved å legge inn 1 andel elektrisk energi og absorbere 3 andeler varmeenergi fra luften, som også har kvaliteten på energisparing og effektivitet.

AMA1
AMA2

Det er forstått at Wilo vannpumper kan forbedre stabiliteten til hele systemet til Hien luftkilde varmepumpe, og spare energi.Hien vil matche Wilos produkter i henhold til egne enhets- og systemkrav.Samarbeidet er en så sterk allianse.Vi ser veldig frem til at begge sider beveger seg mot en mer effektiv og energieffektiv vei.

AMA4
AMA3

Innleggstid: 14. desember 2022